Untuk artikel ini, kami bakal berikan kesempatan sedikit maklumat mengenai apa-apa type sabung ayam persaingan. Sabung ayam pisau mempunyai banyak type bidang, hampir mirip bersama dengan sabung ayam yang lain.  Pertandingan ayam berasal dari negara Filipina adalah sejenis ayam yang digunakan secara meluas didalam perjuangan Sabong itu. Dikenal di Indonesia lebih oleh perasaan sabung ayam pisau atau Tajen di Bali.  Terdapat banyak tehnik pertempuran injap darah pisau yang berlainan dan bersama dengan tanda-tanda yang berlainan juga. Terdapat beberapa darah ayam sabung ayam pisau di Filipina sering berlawan sabung ayam ditunjukkan didalam talian. Seperti yang dijelaskan oleh sabung ayam pisau ke atas beberapa type sabung ayamm:

  1. Sweater

Ayam sweater type adalah sejenis ayam yang sering digunakan didalam ayam sabung pisau pertempuran. Mempunyai tanda bahwa bulu ayam didalam ekornya dan payudara merah dan kaki dan paruh berwarna kuning.

Ayamsweater berdebar-debar pertempuran di hawa mempunyai yang mirip termasuk bersama dengan apa-apa type ayam.Tetapi type ayam mempunyai kelebihan tersendiri seumpama melawan di kawasan luar bersama dengan penyerahan dan terlampau cepat menyerang dan permainan berdebar-debar.

  1. Sabung Ayam CokelatMerah

Dengan sikap yang lebih mantap, gebu anggur hitam dan merah. Mempunyai mata hitam. pembahagian type ini adalah digemari banyak orang bersama dengan teknoik memotong terlampau cepat. Kiniberkahwin banyak merah ayam coklat kepada type Asselin type ayam silakan dan lain-lain. Ayam melintasi tehnik berlawan yang terselamat dan bersama dengan itu lebih cenderung untuk menyerang.

  1. Sabung Ayam Warna Lemon

Ini type ayam lemon ayam berikan sejenis ayam persimpangan DukeHulsey dan ClaretButcher. Satu type itu adalah type lemon legenda 84 di PaengAraneta lihat langsungoleh dan setakat ini ia masih didalam alkana tangan didalam aduan pada ayam. Ayam lemon karakter pertempuran tehnik seperti bijaksana, para, tehnik serangan jaman mengikut serangan maut secukupnya ditetapkan. Ia sudah tanda-tanda seperti kaki ayam kuning dan hijau berwarna, sikat rambut lurus merah atau labu.

  1. Sabung Ayam Claret

Atam Claret adalah salah satu type asal sabung ayam pisau perjudian. Ia rambut lurus dicelup Gitam dada dan rambut badan diapit bersama dengan bulu sedikit putih dan ekor dan kaki putih merah. Claret mempunyai kegemaran didalam pertandingan kelajuan dan kepintaran serta lompotannya tinggi gerakan hawa terlampau cepat dan agresif.

  1. WhiteHackle

Ciri-ciri type ini lurus ayam rambut, mata merah dan 90% kombinasi warna kot kuning kemagresif. Ayam mempunyai kelajuan mula-mula jadi, tumbukan cukup keras bersama dengan rintangan yang kuat itu. Darah ayam tidak seperti lain-lain keturunan yang dipanggil Amerika Permainan Fowl. Ayam balik type kepala adalah perumpamaan type ayam Asia. anak ayam ini mempunyai bulu hitam bersama dengan susunan bulu berasal dari kaki mata kuning dan putih, merah atau kuning pucat. Ayam ini begitu pintar, mempunyai untuk mengelakkan naluri mula-mula jadi, termasuk ayam sabung pejuang berdebar-debar cepat dan agresif.

Ia mempunyai tipikal bulu ayam putih kelabu atau pucat tekak kuning, biasanya dada berbulu lurus dan hitam atau kelabu. Kecemerlangan ayam kelabu yang pergerakan serangan agresif dan tamparan keras. Albany mempunyai sikat rambut dada ayam merah sadar atau hitam bersama dengan halia jalur merah. Ini type ayam adalah untuk menunggu didalam perjuangan sepandai menentang serangan baru, bertindak balas pertama bersama dengan balasan serangan yang cepat. Nah itulah judi sabung ayam online yang mampu untuk dimainkan.